Zakład Przetwórstwa Mięsnego GETMOR powstał w 1991 roku jako rodzinna firma i taką pozostaje do dziś.
Fundamentem działalności jest uczciwość wobec dostawców i klientów, a także tradycyjne receptury, dzięki którym Zakład Przetwórstwa Mięsnego GETMOR może oferować produkty najwyższej jakości znane jako "Chrzanowskie przysmaki".
Zakład Przetwórstwa Mięsnego GETMOR współpracuje z podmiotami z całej Unii Europejskiej, a także z tzw. krajów trzecich.
Nadrzędnym celem naszej działalności jest wychodzenie naprzeciw, zaspakajanie potrzeb, wymagań i oczekiwań naszych klientów w zakresie pełnego bezpieczeństwa zdrowotnego i wysokiej jakości naszych wyrobów - mówią o swojej firmie właściciele.
Wdrożenie systemu HACCP w zakładzie, a także stały nadzór Inspekcji Weterynaryjnej pozwala Zakładowi Przetwórstwa Mięsnego GETMOR w pełni osiągać zakładane cele.