W ofercie Spółdzielni Mleczarskiej w Giżycku są sery dojrzewające, twarogi, masło, produkty proszkowane.
Sery dojrzewające Spółdzielni Mleczarskiej w Giżycku mają unikalny smak i walory smakowe. Rodzaje serów dojrzewających Spółdzielni Mleczarskiej w Giżycku:
- Gouda
- Edamski
- Giżycki
- Morski
- Podlaski
- Goldi
- Wędzony
- Rolada giżycka
- Boyendamer
- Edan
Twarogi Spółdzielni Mleczarskiej w Giżycku produkowane są na nowoczesnej zautomatyzowanej linii produkcyjnej, dzięi czemu zapewniona jest wysoka jakość i higiena. Produkty msjś delikatną strukturę, aromatyczny smak, dzięki czemu są doskonałe do konsumpcji bezpośredniej oraz jako półprodukty.
Rodzaje twarogów produkowanych w Spółdzielni Mleczarskiej w Giżycku:
- Mazurski
- Krajanka
- Formowany
- Sernikowy
Masło Extra Spółdzielni Mleczarskiej w Giżycku zawiera 82% tłuszczu. Jest źródłem witamin: A, D, E, F, K - niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania ludzkiego organizmu.
Serwatka w proszku produkowana w Spółdzielni Mleczarskiej w Giżycku wykorzystywana jest w piekarniach, cukierniach, przy produkcji lodów, serów topionych oraz pasz.